CINE SUNTEM

ECHIPA IT DEV

DESPRE COMPANIE

Experienta ne recomanda

Avand in spate toate cunostintele necesare in domeniul externalizarii IT si beneficiind de o experienta de lucru cumulata in domeniul IT, am reusit ca intr-un timp relativ scurt, intr-o piata foarte competitiva, sa ajungem la egalitate pe locul 5, cu perspectiva reala de a ajunge pe podium chiar cand cititi aceste randuri, surclasand in aceasta perioada firme infiintate in urma cu 10-12-15 ani.

Scopul nostru principal? Apropierea fata de client

Fiti convinsi ca nu ne vom vedea doar la semnarea contractului si mai apoi cand trebuie reinoit. Ne luam angajamentul ca indiferent de nivelul dezvoltarii, sa avem aceleasi principii ca in prima zi in care am pornit la drum.

Sincronizare Perfecta

Fiecare rotita, indiferent cat de mica sau mare, este la fel de importanta in angrenajul afacerii noastre, prin multumirea deplina a partenerilor, furnizorilor si a angajatilor reusind sa ne multumim pe noi insine.

Parteneriate reciproc avantajoase si de durata

Preferam parteneriate lungi si de succes, nu “tunuri” de moment, dorind sa crestem impreuna cu partenerii nostri putin cate putin, toata lumea avand de castigat pe termen lung.

CERTIFICARI SOLIDE

COMPETENTE SI PARTENERIATE