Cancel Preloader

Pentru orice companie IT-ul are un rol foarte important

Welcome banner image

EXTERNALIZARE

DE CE SA NE ALEGI?

Pasul 1: Analiza

Specialistii nostri vor realiza un audit gratuit de infrastructura si securitate IT, urmand sa va remita un raport detaliat privind parcul IT actual si vulnerabilitatile din sistemele dumneavoastra

Pasul 2: Planificare

Va oferim recomandarile noastre privind eficientizarea si imbunatatirea intregii infrastructuri, urmand ca impreuna cu dumneavoastra sa identificam prioritatile si sa planificam etapele implementarii

Pasul 3: Mentenanta

Prin serviciul de monitorizare proactiva a echipamentelor critice, reducem riscurile de intrerupere a activitatii, prin identificarea si remedierea din timp, a situatiilor care pot genera probleme

Pasul 4: Crestere

Alegand sa externalizati serviciile IT ale companiei va puteti concentra resursele materiale si umane pe ceea ce este important si anume pe dezvoltarea si cresterea afacerii dumneavoastra principale

IT-ul joaca un rol important in bunul mers al oricarei companii. Dar este posibil sa nu dispuneti de personalul calificat, bugetul sau de infrastructura necesara. Deveniti partenerul IT Development si contati pe noi sa proiectam, construim si sa livram solutii IT flexibile si eficiente, permitandu-va astfel sa cresteti eficienta firmei, sa va concentrati pe dezvoltarea afacerilor dumneavoastra, sa minimizati riscurile si nu in ultimul rand sa reduceti costurile.

Prin externalizarea serviciilor IT beneficiati de transferul de expertiza al specialistilor IT Development acumulata in peste 20 ani in domeniu, bazata pe certificari si traininguri continue (expertiza pe care nu o aveti in cadrul companiei sau care ar costa foarte mult sa o aveti) castigand astfel increderea ca serviciile vor fi indeplinite rapid si eficient prin garantii contractuale. In acest fel veti reduce riscurile IT, prin cresterea protectiei datelor confidentiale si eliminarea riscurilor ca acestea sa fie modificate, distruse sau facute publice.

Pentru noi fiecare partener este diferit si analizam impreuna cu el nevoile sale specifice, alegand solutia optima de servicii IT, astfel incat sa beneficieze de flexibilitate in functie de numarul sistemelor de calcul, de structura si complexitatea retelei.

IT Development va ofera absolut toate serviciile necesare pentru buna desfasurare a activitatii dumneavoastre in domeniul IT, oferindu-va posibilitatea sa beneficiati de un single point of contact pentru toate nevoile si problemele IT, scutindu-va astfel de haosul creat de contactarea furnizorilor multipli de servicii IT&C.

CE OFERIM

SERVICII INCLUSE

Audit si Consultanta IT

Specialistii nostri vor realiza un audit gratuit de infrastructura si securiate IT si va vor remite un raport detaliat privind parcul IT actual si vulnerabilitatile din sistem, insotit de recomandarile noastre privind eficientizarea si imbunatatirea intregii infrastructuri. Auditul IT va avea o frecventa anuala.

Administrarea sistemelor de calcul, a retelei si a echipamentelor periferice

IT Development va ofera administrarea completa a sistemelor de calcul din compania dumneavoastra (servere windows sau linux, desktopuri, laptopuri, tablete, smartphone-uri), a echipamentelor de retea (routere, switch-uri, access point-uri) precum si a echipamentelor periferice (imprimante, scannere, multifunctionale).

Service Level Agreement (SLA)

• Va oferim timp de interventie garantat - maximum 30 de minute- pentru interventiile remote; • Va oferim timp de interventie garantat de maximum 1 ora pentru interventiile de urgenta on-site (business blocked); • Va oferim timp de interventie garantat de 2-4 ore pentru restul interventiilor on-site.

Suport dedicat 24/7 – “ Telefonul Rosu “

La cerere, va putem oferi asistenta tehnica imediata, NONSTOP, atat in timpul saptamanii cat si in week-end. Va oferim posibilitatea de a opta intre un abonament doar pentru asistenta telefonica si remote sau un alt abonament suplimentar care sa includa si deplasare imediata, indiferent de ora, la locul problemei, in municipiul Bucuresti. Pentru restul localitatilor se va aplica un tarif suplimentar in functie de numarul de kilometri calculati incepand de la centura orasului.

Servicii hosting (Web Hosting + E-mail Hosting)

Gazduirea gratuita a domeniului si a site-ului de prezentare a companiei, gazduire pentru conturile de mail (in limita a 2 GB / utilizator), trafic nelimitat, toate acestea asigurate de serverele de hosting dedicate IT Development aflate in DataCenter-ul propriu din Nordul Capitalei. Va asiguram timp de functionare de 99,99%, backup zilnic, avand asigurata redundanta energetica, redundanta internet, protectie anti incendiu si pentru casutele de email o tripla protectie antispam (atat solutii hardware cat si software comerciale).

Backup-ul datelor

Datele clientilor nostri sunt foarte importante, asa ca fiecare client IT Development are asigurata cel putin 1 sursa de backup al datelor, fie ea pe servere dedicate, NAS sau alte tehnologii (*infrastructura apartine clientului). Astfel ne asiguram ca veti avea datele in siguranta, indiferent care ar fi motivul pierderii lor (stergere accidentala/intentionata, defect hardware al statiei/serverului, reinstalare sistem de operare, furt fizic al echipamentului, incendiu, inundatie, cutremur, etc.

Disaster Recovery

Pentru a preveni pierderea informatiilor importante sau a functionalitatii serviciilor IT, in baza unui abonament lunar suplimentar, punem la dispozitia dumneavoastra servere virtuale sau dedicate, gazduite in datacenter-ul IT Development, care pot suplini in cel mai scurt timp lipsa serverelor dvs, indiferent de motiv (defect hardware, incendiu, inundatie, cutremur, furt, etc), pana la remedierea situatiei.

Suport Help-Desk

• Rezolvarea problemelor semnalate prin telefon, email, remote sau in cadrul vizitelor de mentenanta; • Asistenta in utilizarea statiilor de lucru, a sistemelor de operare sau a aplicatiilor software; • Asistenta in utilizarea celor mai noi gadget-uri IT&C (smartphone-uri, tablete, sisteme GPS, etc);

Furnizare servicii Internet

IT Development are incheiate parteneriate cu toti marii furnizori de internet din Romania, oferindu-va solutii complexe de internet – fibra & radio – atat ca linie principala de internet cat si ca linie secundara de back-up. Prin volumul negociat cu furnizorii va putem oferi acest serviciu cu preturi foarte bune, mai mici decat daca ati discuta dumneavoastra direct cu furnizorul, asigurandu-va in acelasi timp suport dedicat, fara timpi de asteptare in call center.

Solutie monitorizare productivitate angajati

Suplimentar, va putem oferi o solutie software foarte eficienta de monitorizare a productivitatii angajatilor, care ofera informatii detaliate despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul (prezenta la locul de munca, orele de munca petrecute la calculator, programele folosite si timpul fiecaruia in parte, paginile de web vizitate si timpul alocat acestora, activitatea pe fisiere precum si pe aplicatii/ferestre), fiind o unealta foarte utila pentru managerii care vor sa-si eficientizeze activitatea business-ului. Solutia este foarte complexa si in acelasi timp foarte usor de folosit, fiind extrem de usor customizabila in functie de necesitatile fiecarui client, oferind rapoarte regulate (zilnice, saptamanale, lunare) pe email pentru persoanele desemnate - sefi de departamente, middle si top management, actionari, etc.

Sincronizarea datelor – Solutie Cloud Privata

Traim in secolul vitezei si acest lucru se reflecta si in activitatea de zi cu zi in mediul de business. Orice companie are nevoie de mobilitate si rapiditate, astfel incat ca am creat o solutie dedicata de sincronizare in timp real a datelor importante, compatibila cu toate dispozitivele folosite (desktop, laptop, smartphone, tableta, etc), asigurandu-va acces la documente indiferent ca sunteri la birou, in masina, acasa sau la hotel. Accesul se face in mod securizat prin conexiuni VPN criptate, avand avantajul de a pastra datele in cadrul companiei si nu pe un server public (Google Drive, Microsoft Drive, Dropbox, etc) care poate deveni tinta hackerilor si este limitat ca spatiu. (* depinde de configuratia hardware a clientului, la cerere, se poate implementa solutia pe serverele dedicate IT Development din datacenter-ul propriu contra unui abonament suplimentar, in functie de spatiul de stocare necesar).

Servicii de securitate

Specialistii IT Development va vor oferi cele mai sigure servicii de securitate interne si externe, ajutandu-va astfel sa reduceti riscurile IT aproape de zero. Securitate externa: • instalare si configurare echipamente hardware de securitate (firewall); • realizare acces la resursele interne ale companiei din exterior prin tunele securizate (VPN). Securitate interna: • aplicare patch-urilor de securitate pentru servere si statii; • realizare de back-up periodic si automat pentru informatiile importante; • management centralizat la antivurs si antispam; • securizare retele wireless; • realizare politica pentru angajati de tip “BYOD” (bring your own device); • separarea resurselor interne de retelele special create pentru vizitatori.

Achizitii transparente de echipamente IT&C

Transparenta si onestitatea sunt doua dintre atributele principale care insotesc serviciile noastre. Deoarece avem incheiate parteneriate cu toti importatorii si distribuitorii de echipamente si solutii IT&C din Romania, avem acces la cele mai bune oferte. Astfel, va oferim produsele de care aveti nevoie la cele mai mici preturi, sub pretul pietei, economisindu-va astfel timp si bani.

Hardware replacement

IMPORTANT: In caz de extrema urgenta, va putem asigura echipamente de rezerva cat timp echipamentele dvs sunt indisponibile in service – desktop, laptop, imprimanta, scaner, monitor, router, switch.

Inchiriere echipamente IT&C

Va asiguram inchirierea unei game largi de echipamente IT&C profesionale: desktopuri, laptopuri, multifunctionale, printere de mari dimensiuni, echipamente de retea, proiectoare, echipamente audio-video, echipamente de sonorizare, etc, evitand astfel costurile ridicate ale unui leasing operational (taxa analiza, dobanda mare, comision acordare, etc).

Service garantie si postgarantie la sediul clientulu

Pentru echipamentele IT&C cumparate prin IT Development veti beneficia de service garantie si postgarantie la sediul dvs, reducand astfel timp si costuri suplimentare generate de trimiterea echipamentelor defecte in service.

Raportare lunara

Factura de servicii pentru luna anterioara, va veni insotita de un raport detaliat ce cuprinde serviciile si interventiile efectuate in perioada respectiva. Va oferim aceasta modalitate simpla si economica de a avea control asupra operatiilor efectuate , dar mai ales identificarea si rezolvarea incidentele repetitive care pot afecta derularea afacerii dumneavoastra.

Realizare retele structurate

Analizam. Proiectam. Implementam. IT Development va poate ajuta fie sa realizati o retea structurata pornind de la zero, fie sa o modernizati pe cea actuala, implementand cu succes zeci de astfel de proiecte de la cele mai simple la cele mai complexe, plecand de la o reorganizare camera servere/rack-uri servere pana la cablarea unor cladiri de birouri cu fibra optica intre etaje si retea structurata in podea. Nu facem rabat de la calitate si folosim cele mai bune materiale pentru a realiza o lucrare atat fiabila din punct de vedere tehnic cat si placuta din punct de vedere estetic.

Monitorizare echipamente si servicii

Prin serviciul de monitorizare proactiva a echipamentelor critice precum si a serviciilor care ruleaza pe servere, reducem riscurile de intrerupere a activitatii, prin identificarea si remedierea din timp, a situatiilor care pot genera probleme.

CERTIFICARI SOLIDE

COMPETENTE SI PARTENERIATE