Cancel Preloader

Termene si Conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site www.ITDevelopment.ro . Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ITDevelopment.ro sau a respectivilor proprietari.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut in totalitate de ITDevelopment.ro

ITDevelopment.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar ITDevelopment.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ITDevelopment.ro.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui ITDevelopment.ro sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de ITDevelopment.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la abuse [ at ] ITDevelopment.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz ITDevelopment.ro nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.

ITDevelopment.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.

office [ at ] itdevelopment.ro